O nama

O nama

     Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ekipu profesionalaca okupljenu u štampariji „No-Kači“. Istorija naše štamparije  počinje 1993. godine kada je evropski i svetski šampion u karateu, Teodor Rajić odlučio da svoj fer, sportski i pobednički pristup sa sportskog terena, primeni i u poslovnom okruženju i tako započne novo poglavlje u svom profesionalnom životu.

     “No – Kači”, što na japanskom jeziku znači pobednik, je upravo naša misija i poslovna filosofija. Samo se uz puno truda, zalaganja i uz konstantno usavršavanje može biti u vrhu – jedino se tako postaje najbolji.

     Upravo na taj način celokupan tim štamparije “No – Kači” pristupa svojim profesionalnim izazovima. Redovno se usavršavamo, unosimo inovacije i pratimo savremene trendove u oblasti štampe, grafike, dizajna, istovremeno ulažući u najsavremenija tehnološka dostignuća.

     Kako u poslu i u sportu opstaju samo najbolji, tako i naša firma bazira svoje poslovanje na principima  - upornost, disciplina i rad, a moto su nam kvalitet, cena i rok.

     Naša delatnost je offset i digitalna štampa na standardnim i specijalnim papirima, kartonu, kao i knjigovezačka dorada, i na tržištu smo prepoznati kao profesionalci punih 20 godina.

     „NO - KAČI“ poslovna vizija se zasniva na praćenju potreba tržišta, uvođenju novih tehnologija, praćenju inovacija u oblasti grafičke industrije i njihovoj implementaciji, kao i jačanju odnosa sa kupcima i dobavljačima u smislu poslovnog partnerstva.

     Štamparija „NO - KAČI“ sa svojim višedecenijskim iskustvom, savremenom tehnološkom opremom u proizvodnom procesu, kao i visokostručnim kadrovima u sistemu poslovanja, garantuje vrhunski kvalitet i kontinuitet u pružanju svojih usluga koje se plasiraju kako na svetskom, tako i na domaćem tržištu.

     Odlična komunikacija i profesionalan odnos u saradnji sa našim klijentima, poznavanje specifičnih potreba u grafičkoj industriji, naše tehničke i menadžerske sposobnosti i iskustvo, omogućuju nam da korisnicima naših usluga pružimo najadekvatnija i najefikasnija rešenja u oblasti grafičke industrije. U ovom momentu naši proizvodi se izvoze u 11 država.

     Možemo postati  Vaš strateški partner u poboljšanju nastupa na tržištu, i tako smanjimo Vaše troškove i pomognemo da ostvarite što bolje rezultate, veći prihod a time i profit.

     Zašto drugi vole da sarađuju sa nama?

     Zato što su najbolji uvek uz najbolje - Štamparija „No-Kači“ – mi ideje pretvaramo u stvarnost.